Even voorstellen


Hallo allemaal, 

Ik ben Marbeth Spoolder - ten Tije en ben van kinds af aan met honden opgegroeid. Ik heb veel verschillende cursussen gevolgd met veel verschillende methodes. 
Omdat gedrag en het trainen van honden mij altijd heeft geïntresseerd, ben ik in 2016 als hulp instructeur begonnen met lesgeven op een andere hondenschool. Tijdens mijn periode als hulp instructeur heb ik een opleiding gevolgd bij O&O voor kynologisch instructeur. In 2017 heb ik mijn diploma gehaald en sindsdien geef ik als instructeur les. Ik vind het leuk om de mensen les te geven en te helpen bij hun vragen over hun pup en haal hier veel voldoening uit. Door middel van bijscholingen probeer ik zoveel mogelijk op de hoogte te blijven over de verschillende leermethodes van honden en heb dan ook in de zomer van 2020 de puppyspecialisatie cursus gevolgd bij de Martin Gaus academie. 

Nu ik al een aantal jaar lesgeef, wil ik graag met een nieuwe uitdaging beginnen, daarom hebben wij besloten om te beginnen met mijn eigen hondenschool en ga ik hier in januari 2021 mee beginnen in onze overdekte cursushal. Ook zijn we vanaf 4januari 2021 met de uitlaatservice, dagopvang en pension gestart.

Omdat we het erg druk hadden met de dagopvang, uitlaatservice en pension, hebben wij besloten om ons daar meer op te gaan richten en zijn wij in november 2022 gestopt met de hondenschool. 

Mijn diploma's en bijscholingen:
- Juni 2017 Kynologisch instructeur O&O
- Oktober 2019 Socialisatie van pups. Docent M. Nijland
- Oktober 2019 Seminar: van Weerstand naar Mee stand. 
georganiseerd door LUNIEK.
- Augustus 2020 - Augustus 2021 Puppyspecialisatie. Docent Peter Beekman
- juni - december 2023: Opleiding Voerexpert bij Digidog